Locatie si facilitati

Localizare

Incadrare – Accesibilitate

Ansamblul „Dream Town Residence” este situat în oraşul Popeşti- Leordeni, strada Drumul Fermei, nr 74, în apropiere de halele IMGB, la o distanţă mică de staţia de metrou Dimitrie Leonida. Zona este încadrată de două artere de circulaţie importante ale Capitalei- Şoseaua Olteniţei (DN4) şi Şoseaua Berceni, care asigură accesul către centrul municipiului şi la centura de sud-est a Bucureştiului.
Zona dispune de toate reţelele tehnico-edilitare, fiind străbătură de Drumul Fermei, principala cale rutieră care face legătură între cartierul Berceni şi centrul oraşului Popeşti-Leordeni.

Mijloace de transport

Ansamblul de locuinţe se dezvoltă într-un areal facil accesului la mijloacele de transport în comun aferente Capitalei. La o distanţă de numai 500 de metri se află cel mai util şi rapid mijloc de transport în comun-metroul, cu staţiile IMGB 1 şi IMGB 2. Alte linii importante de transport public sunt cele de autobuz-125, 402, 418, 419, 434,611, 634, precum şi un maxi-taxi 244. Distanţa dintre ansamblul „Dream Town Residence” şi centrul Bucureştiului poate fi parcursă în maxim 25 de minute.

Obiective de interes zonale

În imediata apropiere a ansamblului de locuinţe, la câteva minute de mers cu maşina, se află mai multe obiective sociale, comerciale şi administrative de interes pentru cetăţenii cu domiciliul în zona Drumul Fermei. Pe primul loc se găseşte primăria Popeşti-Leordeni. În categoria comerţ şi servicii de tip hypermarket intră Praktiker, Selgros, Metro, Hornbach, Lidl şi Mega Images, situate nu departe de ansamblul rezidenţial. In zonă funcţionează mai multe multe licee, şcoli gimnaziale, grădiniţe de stat şi particulare, afterschool, unităţi sanitare, instituţii de cult, monumente laice şi religioase, pieţe alimentare şi Mall-ul Sun Plazza .

harta-dream-town-residence

 

Puncte de interes

 

1 Primaria Popesti-Leordeni
2 Scoala cu clasele I-VIII nr. 2
3 Metro Cash&Carry
4 Complex Comercial Berceni (Selgros, Carreour, Hornbach, Grand Arena Mall etc)
5 Sun Plaza
6 Lidl
Metrou Metrou Dimitrie Leodida (fost IMGB)
Autobuz Autobuz 125, 402, 418, 419, 434, 611, 634 si Maxi-taxi 244